Rektör Özdemir, emekçilerin bayramını kutladı
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar 13:02
Güncelleme: 01 Mayıs 2022 13:02
Rektör Özdemir, emekçilerin bayramını kutladı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Bir ülkenin büyümesi, kalkınması ve refahının başta işçi ve işverenler olmak üzere çalışan ve üreten bireylere bağlı olduğuna vurgu yapan Rektör Özdemir,  mesajını şöyle sürdürdü: “Emek hiç şüphesiz en değerli üretim faktörlerinden biridir. Kutsal sayılan emeğe ve alın terine dikkat çekmek ve toplumsal bilinçlenmeye katkı vermek üzere ilk olarak 1856 yılında Avustralya’da, 1923 yılından itibaren de Türkiye’de “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” bir bayram havasında kutlanmaktadır. Bu yıl bayram arifesine denk gelen, bayram tadındaki bu anlamlı günde üniversitemizin kıymetli çalışanları başta olmak üzere, ülkemizin dört bir köşesinde çalışan ve her geçen gün büyüyen yeni bir Türkiye için alın ve akıl teri akıtan değerli emekçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve güzel yarınlar diliyorum.” 

  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Mirza’dan muhtarlara kahvaltı

2

Kyzikos Antik Kenti’ne ortak ziyaret

3

Balıkesir Odaları ve Borsaları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

4

Ziraat Odası Başkanı Saçıl’dan zeytinde fiyat çağrısı

5

Küçük Yaşta Büyük Duyarlılık: 6 Yaşındaki Muhammed Emir’den Filistin’e Anlamlı Bağış

6

1.Balıkesir Kitap Fuarı coşkuyla açıldı

7

Meriç Başaran’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü”