Ressam Özer Keskinbalta resim sergisi Ayvalık’ta
Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi, kimya öğretmeni ve ressam Özer Keskinbalta’nın 5. kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Kasım 2022 - Cuma 16:34
Güncelleme: 25 Kasım 2022 16:34
Ressam Özer Keskinbalta resim sergisi Ayvalık’ta

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi, kimya öğretmeni ve ressam Özer Keskinbalta’nın 5. kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor. 
11 Aralık akşamına kadar ziyaret edilebilecek olan serginin açılışı Ayvalık Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Erkan Cılak tarafından gerçekleştirildi. Ortaokul yıllarında az buçuk resimler çizdiğini, resim hevesinin o yıllarda başladığını anlatan sanatçı kimya öğretmeni olarak çalıştığını, kimseden özel bir ders almadığını paylaştı. 
Yaşamını 25 yıldan bu yana Bandırma’da sürdüren ressam Özer Keskinbalta, aralıksız devam eden çalışmalarında tuval üzerinde bir tarz yakalamaya çalıştığını belirterek, “Öğretmenlik mesleğinden emekli olduğumda daha çok boş zamanım olacak, sanırım kendi tarzımı o dönemde tam anlamıyla yakalayacağım.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
1

Patili Canlar için 20 günde 20 ilçe ziyareti

2

Bandırma-Manyas karayolunda araç yangını

3

Kuraklık tedbirleri kırsal mahallelerde uygulanacak

4

Mirza’dan Yeşilçomlu Kavunu teşekkürü

5

Erdek’te gol sesi çıkmadı

6

Milletvekili Çömez: “Manyas’a düşen İHA’dan neden bir haftadır haberimiz olmadı?”

7

Akın: “Gençlerimizin her talebi bizim önceliğimiz”