Royal Özel Hastanesi’ne büyük ilgi
Bandırma Royal Özel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Elif Esendemir, “Hastanemiz her geçen gün kaliteli sağlık hizmetlerini daha da artırıyor” dedi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Mart 2025 - Perşembe 23:31
Güncelleme: 16 Mart 2025 13:30
Royal Özel Hastanesi’ne büyük ilgi

Bandırma Royal Özel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Elif Esendemir, “Hastanemiz her geçen gün kaliteli sağlık hizmetlerini daha da artırıyor” dedi.

Hastanelerinde halen 38 poliklinik doktoru, 7 acil hekim bulunduğunu belirten Esendemir, aylık poliklinik sayısının ortalama 12.000, acil poliklinik sayısının ise 4500 olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Uzmanı da olan Esendemir, “Hastanemizde aylık doğum sayısı ortalaması 60’tır. Bunun yarısına yakını sezaryenle gerçekleşiyor” bilgisini verdi.

Doktorların beyin göçüne üzüldüklerini vurgulayan Esendemir, sağlıkta şiddetin de mutlaka önlenmesi gerektiğine işaret ederek, meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Royal Hastanesi’ büyük
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te yılın son meclis toplantısı gerçekleşti

2

Erdek’te taksi Ücretlerine zam

3

BASKİ'DEN SAYAÇ UYARISI

4

Akın: “Engelliler Günü bir güne sığdırılacak bir gün değil”

5

Evinizin Konforu ve Tasarrufu: Yoğuşmalı Kombi Teknolojisi

6

Yolda Geçen Zamanı ve Paranızı Size Geri Kazandıran Akıllı Çözüm: TaşıtYakıt

7

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı