Saadet Partisi yine Tabanı aday gösterdi
Saadet Partisinin Erdek Belediye Başkan Adayı Mehmet Taban, Saadet kazanınca Erdek kazanacak sloganıyla yola çıktıklarını açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 14 Ocak 2014 - Salı 12:00
Güncelleme: 14 Ocak 2014 12:00
Saadet Partisi yine Tabanı aday gösterdi
Saadet Partisinin Erdek Belediye Başkan Adayı Mehmet Taban, "Saadet kazanınca Erdek kazanacak" sloganıyla yola çıktıklarını açıkladı.
Saadet Partisi Erdek Belediye Başkan adayı olarak 2009 yerel seçimlerinde olduğu gibi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de Mehmet Taban`ı aday olarak gösterdi.
Saadet Partisi`nin Erdek Belediye Başkan Adayı Mehmet Taban, seçim çalışmaları için geldiği ilçemizde gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemizde adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Taban, Erdek`e gerçek anlamda hizmet vermek üzere Saadet Partisi`nden aday olduğunu yineledi.                  
Taban, 30 Mart 2014`te yapılacak yerel seçimlerinde Erdek Belediyesi`ne başkan seçildiği takdirde belediyeyi halkla birlikte yöneteceği sözünü verdi.
Erdek`i yakından tanıdığını ifade eden Taban, Erdek`te işsizliğin tavan yaptığını, işsiz gençlere iş imkanı yaratabilmek için elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini belirtti.
Turizm, zeytincilik ve balıkçılık gibi sektörlerin Erdek ekonomisi için hayati derecede önemli olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi Erdek Belediye Başkan Adayı Taban, "Erdek turizmin canlandırılmasının öncelikleri arasında olduğunu kaydetti.
Bilindiği gibi, Saadet Partisinin Erdek Belediye Başkan Adayı Mehmet Taban, 2009 tarihinde yapılan Erdek Belediye Başkanlığı seçiminde 27 oy almıştı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!