Şair Halil Soyuer Şiir Yarışması ile anıldı
Havran Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Şair Halil Soyuer Şiir Yarışması ve anma etkinlikleri bu yılda ustaya yakışır şekilde yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ocak 2016 - Salı 06:25
Güncelleme: 19 Ocak 2016 06:25
Şair Halil Soyuer Şiir Yarışması ile anıldı

Havran Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Şair Halil Soyuer Şiir Yarışması ve anma etkinlikleri bu yılda ustaya yakışır şekilde yapıldı.
Program gündüz kabri başında okunan dualar ile başladı. Havran Müftüsü Ahmet Alınmaz´ın okuduğu Mevlid-i Şerif sonrası programın ikinci bölümünde şairin adının verildiği parkın açılışı gerçekleşti.
Belediye tarafından Ebubekir Mahallesine yapılan çocuk parkı ve yeni yaşam alanının açılışı Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Şair´in oğlu Emrah Soyuer ve torunu Efekan Soyuer birlikte yapıldı.
Konuklara Belediye tarafından pilav ayran ikramı yapıldı.
Şair Halil Soyuer anısına düzenlenen programın akşamki bölümü Belediye Kültür merkezinde gerçekleşti.
Şair´in hayatından kesitler sunulurken, bestelenmiş şiirleri ses sanatçıları tarafından okundu. Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak