Şair Gökçe, unutulmaz gece yaşattı
Ünlü Şair Bedirhan Gökçe, Mevlana gecesinde Balıkesirde halkla buluştu.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Aralık 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 11 Aralık 2013 00:00
Şair Gökçe, unutulmaz gece yaşattı
Ünlü Şair Bedirhan Gökçe, Mevlana gecesinde Balıkesir`de halkla buluştu.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güçlü Yarınlar Platformu tarafından Mevlana Haftası nedeniyle organize edilen etkinlikte sahne olan ünlü radyocu, şair ve yorumcu Bedirhan Gökçe, en güzel şiirlerini gecede seslendirdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın hep bir ağızdan okunmasının ardından Mevlana`nın hayatı hakkında bilgi verildi. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güçlü Yarınlar Platformu`nun çalışmalarını anlatan sunum yapıldı.
Gecede sahneye çıkan semazen ekibinin gösterisini ardından izleyicilerin yoğun alkışı arasında sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, Balıkesir`de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anlamlı geceyi tertip edenlere teşekkür eden Bedirhan Gökçe, Mevlana`nın hayatından kesitler anlattı. Daha sonra sevilen şiirlerini seslendirdi. Yaklaşık 2,5 saat süren etkinlikte salonu dolduran binlerce Balıkesirli unutulmaz bir gece yaşadı.
Kurtdereli Spor Salonu`nda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Turhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Cavit Erdem, İl Müftüsü Turgut Açari, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Alp Akoğlun, SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan, Defterdar Yakup Yıldırım, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak, Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, İş-Kur İl Müdürü Nazım Balcı, Şelale Eğitim Kurumları Genel Müdürü İzzet Bilir, İl Dernekler Müdürü Cemalettin Canlı ve binlerce vatandaş katıldı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
  • Perşembe 11.5 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ŞMG mezunlarından burs harekatı

2

Erdek Ziraat Odası’ndan ÇKS Başvuruları için uyarı

3

Rektör Boz’dan Erdek Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne nezaket ziyareti

4

CERTEL ÇİFTİNDEN ERDEK’TE SAĞLIK PANELİ

5

Patili Canlar için 20 günde 20 ilçe ziyareti

6

Bandırma-Manyas karayolunda araç yangını

7

Kuraklık tedbirleri kırsal mahallelerde uygulanacak