Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Saka, vekaleti bayan meclis üyesine verdi

Saka, vekaleti bayan meclis üyesine verdi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye hizmetlerini ilgilendiren şehir dışında katılacağı toplantılar nedeniyle Edremit Belediye Başkanlığı görevine vekaleten CHP`li Belediye Meclis Üyesi Şengül Sönmez'e verdi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye hizmetlerini ilgilendiren şehir dışında katılacağı toplantılar nedeniyle Edremit Belediye Başkanlığı görevine vekaleten CHP`li Belediye Meclis Üyesi Şengül Sönmez’e verdi.
Uzun bir aradan sonra Edremit Belediyesi’nde görev bayan bir meclis üyesine başkan vekilliği görevi verildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Belediye Meclisinde birbirinden değerli 31 arkadaşımız görev yapıyor. Hepsi bu güzel ilçemizin yönetimini üstlenebilecek değerli arkadaşlarımız. Biz yerel yönetimlerde katılımcı demokrasiden ve kadınlarımızın da söz sahibi olmasından yanayız. Bu anlayışla CHP grubundan üç bayan arkadaşımız Belediye Meclisinde görev yapıyor. Belediyemiz hizmetleri ile ilgili şehir dışında bulunacağım süre içerisinde Belediye Başkanlığı’na Meclis Üyemiz Şengül Sönmez vekalet edecek. Bayanlarımızın hayatın her alanında olduğu gibi yöneticilikte de daha özenli ve dikkatli görev yapıyorlar.” dedi.
Edremit Belediye Başkan Vekili Şengül Sönmez ise “Kısa süreliğine de olsa Belediye Başkan Vekili olarak halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımız dönene kadar yokluğunu hissettirmeden, en iyi şekilde görevimi yerine getireceğim” diye konuştu.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı