Sakin bir sezonu geride bıraktık

Sakin bir sezonu geride bıraktık

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdekte yaz sezonu ile ardından yaşadığımız Ramazan Bayramının sakin ve huzurlu bir ortamda geride kaldığını söyledi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız,  Erdek`te yaz sezonu ile ardından yaşadığımız Ramazan Bayramı`nın sakin ve huzurlu bir ortamda geride kaldığını söyledi.
İlçede asayişin en üst düzeyde gerçekleşmesinde önemli payı olan Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde görevli tüm personelin, ek görevlerle ve özveriyle çalıştığını belirten Kaymakam Kaygısız, şunları söyledi: 
"Yaz aylarında öncelikle ilçenin trafik açısından sıkıntı yaşamaması için özel bir çaba harcadık. İlçemizin giriş ve çıkışlarını çok iyi denetlendi. Erdek Feribot İskelesinde gemi giriş ve çıkışları sırasında özel trafik önlemleri alındı. Sahil bandında, yaz ayları ve Ramazan Bayramı`nda yaya, sivil ve motorize polis ekiplerimiz sürekli görev yaptı. Ocaklar Beldesi ve Düzler Mahallesi`nin de, mülki amirliğimizin sorumluluk alanına girerek, görev yaptığımız bölgenin daha da genişlemesine karşın çok özverili bir görev anlayışıyla çalışan tüm emniyet personelimizi kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Yaz sezonu ve Ramazan Bayramı boyunca ilçemizde ciddi hiçbir asayiş sorunu yaşanmamasının mutluluğunu yaşıyoruz..
Haber Taygun Ertan