Salgını fırsata çevirenlere nefes almak yok
Jandarma ekiplerince Gönen organize sanayi sitesi girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda maske ele geçirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Nisan 2020 - Salı 22:58
Güncelleme: 14 Nisan 2020 22:58
Salgını fırsata çevirenlere nefes almak yok

Jandarma ekiplerince Gönen organize sanayi sitesi girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda maske ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Jandarma ekiplerince, R.M ve H.D. isimli şahısların Bandırma Organize Sanayi Sitesi´nde Sağlık Bakanlığı izni ve onayı olmadan, korona virüs salgınını fırsata çevirerek stokçuluk yapıp haksız rekabet yaratarak ve fahiş fiyatla maske satışı yaptıkları bilgisine ulaşıldı. Edinilen istihbaratın ardından harekete geçen Gönen ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki sanayi sitesi girişinde yakaladıkları şüpheli şahısları araç ile birlikte yakaladı. Araçta yapılan aramada arka koltuk üzerinde koli içinde 450 adet maske ele geçirildi. R.M. ve H.D. isimli zanlılara toplam 6.300 TL ceza kesilirken ele geçirilen maskelere el konuldu.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik