,
Bugün, 6 Temmuz 2025 Pazar

Şampiyon basketçiler küçük altınla ödüllendirildi

Şampiyon basketçiler küçük altınla ödüllendirildi

Şampiyonlar kazandıkları kupayı Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürüne götürdü

Çankırı´da 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Ortaokullar arası Türkiye Basketbol Şampiyonası´nda tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olmayı başaran Banvit altyapı oyuncularının okuduğu ve oynadığı Vecihibey Ortaokulu şampiyonluk kupasını, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan´a götürdüler.
Final maçında Ankara Özel Anafartalar Koleji´ni 58?25 yenerek şampiyon olan Bandırma Vecihibey Ortaokul basketbol takımını Banvit Altyapı Antrenörlerinden Alp Baydar çalıştırırken, okul beden eğitimi öğretmeni Elvan Öztürk´te katkı yaptı.
Vecihibey Ortaokulu Müdürü Osman Kızılcık, Banvit Altyapı Menajeri Bedirhan Oktay ve Banvit Altyapı Antrenörü Alp Baydar ile beraber kupalarını Osman Özkan´a getiren çocuklar ´´söz verdik şampiyon olduk´´ dediler.
Şampiyon öğrencileri küçük altın ile ödüllendiren Özkan ´´Çok önemli bir başarı kazanan çocuklarımızı kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir başarıya imza attılar. Bandırma´nın adını tüm Türkiye´ye duyurmuş oldular. Başta hocaları olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Pazar 38.6 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 39.2 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Salı 39.2 ° / 17.5 ° Güneşli