Tarih: 22.08.2013 00:00

Sanatçı Ahmet Mekin: CHP yeterince muhalefet yapmıyor

Facebook Twitter Linked-in

Ocaklar Beldesinde yaşayan ünlü sinema oyuncusu Ahmet Mekin, CHP üyesi olmasına rağmen, partisinin yeterince muhalefet yapamadığını öne sürdü.
Ocaklar Beldesinde ikamet eden Sanatçı Ahmet Mekin, Bandırma İlk Haber Gazetesi`ne yaptığı açıklamada, CHP`yi yetersiz muhalefet yapmakla itham etti.
Kendisinin CHP üyesi olduğunu belirten Mekin, aktif olmadığını itiraf etti.    
Sanatçı Mekin, gazeteye yaptığı açıklamanın devamında ise şöyle konuştu: "Yeterince muhalefet yapamıyorlar. Kılıçdaroğlu, yapabileceği işlerde iyi bir adam, ancak liderlik çok ayrı bir şey. Lider hem karizmatik olacak, hem inatçı, güçlü olacak, çevreyle güçlü iletişim kuracak. O özellik bugün Erdoğan dâhil kimse de yok" dedi.
Ecevit`i, kitleyi arkasından aracısız götüren ılımlı bir lider olarak tanımlayan Mekin, Turgut Özal`ın ki biraz sermayeye dayanıyordu. Liderlik çok zor şartlarda ortamı çok iyi idare edebilmektir. Sadece bir kesimi değil, tüm ülkeyi alıp götürmelidir" diye konuştu. 
Balıkesir`in büyükşehre dönüşmesiyle birlikte Ocaklar Belediyesi`nin iptal edilecek olmasından üzüntü duyduğunu kaydeden Mekin "Oysa bizim belediyemiz çok iyi bir belediye idi. Kendi sorunumuzu kendimiz hallediyorduk. Artık Erdek`in Mahallesi olacağız" serzenişinde bulundu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —