Sanayi Odasının geleneksel iftarı devam etti

Sanayi Odasının geleneksel iftarı devam etti

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) iftar yemeği verdi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) iftar yemeği verdi.
Verilen iftar yemeğine  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur, AK Parti Milletvekilleri  Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, Jandarma Alay Komutanı Salih Göldal,  SGK Müdürü Ömer Çalışkan, İGM Meclis Başkanı Ramazan Bahçevan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Baro Başkanı Av. Yaşar  Meyvacı, BİAD Başkanı Mümin Temel, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yücel Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, OSB`ye yatırım yapan Çinli firmanın yetkilisi, MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın ile çok sayıda sanayici ve  davetli katıldı. 
İftar yemeğinde  oruçlar dualarla açıldı. Fasıl heyeti yemek  boyunca davetlilere  tasavvuf müziğinden eserler seslendirdi.
Konukları ile tek tek ilgilenen, BSO Başkanı İsmail Uğur " On bir ayın sultanı ramazanda dostlarımızla bir arada olmak birlik, beraberlik , barış ve huzur içersinde  ramazanı kutlamak istedik. Geleneksel hale gelen ramazanda iftar  yemekleri  bundan sonra da devam edecek. Bu vesile ile herkesin  ramazanını kutluyorum" dedi.
Sanayi Odası`nın iftar yemeği sonunda konuklara Osmanlı geleneği olan şerbet dağıtıldı.