Saraylar İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi
Marmara İlçesi Saraylar Mahallesi´nde eğitim-öğretim veren Saraylar İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.
Erdek Haber
Yayın: 19 Haziran 2017 - Pazartesi 19:46
Güncelleme: 19 Haziran 2017 19:46
Saraylar İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

Marmara İlçesi Saraylar Mahallesi´nde eğitim-öğretim veren Saraylar İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.
Saraylar İmam Hatip Ortaokulu´nun 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde verdiği ilk mezunları ile ailelerini Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy iftar programında ağırladı.
Mezun olan öğrenciler ve aileleri ile iftar organizasyonunda bir araya gelen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, iftar yemeği sonunda yaptığı konuşmada, Saraylar İmam Hatip Ortaokulu´nun İlk mezunlarını vermenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Gönlünü ortaya koyan öğrenci, öğretmen ve ailelerin bugünü görene kadar büyük bir emek verdiğini söyleyen Başkan Aksoy, ?Öğrencilerimize hayatları boyunca her alanda başarılar diliyorum. Mezun öğrencilerimizin yolları açık olsun.? dedi.
Program, mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tarafından verilmesiyle sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 11.5 ° Güneşli
1

İYİ Partili Çömez’den Yeni Erdek'e ziyaret

2

Çömez’e Erdek’te sevgi seli

3

Halil Çolakoğlu Erdek’te anıldı

4

Erdek, kurtuluşunu kutladı

5

Eski jandarma binası yıkılıyor, polis karakolu geliyor

6

7. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!

7

Erdek’ ve Bandırma'da kim, hangi takımı tutuyor?