Sarı'dan kamu kurumlarına ziyaret
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçeye yeni atanan Kaymakam ve Garnizon Komutanına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerini kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sürdürüyor.
Erdek Haber
Yayın: 05 Aralık 2014 - Cuma 13:18
Güncelleme: 05 Aralık 2014 13:18
Sarı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçeye yeni atanan Kaymakam ve Garnizon Komutanına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerini kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sürdürüyor.
Başkan Sarı, ziyaretlerini hafta başında ilçenin diğer kamu kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerle devam ettirdi.

Başkan Sarı, beraberinde CHP’li belediye meclis üyeleri Burhan Karışık, M. Ali Tetik, Çetin Gül, Gürol Süzgün, Canan Kırdar, Şükrü Talaş, İbrahim Beyoğlu ve CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal olmak üzere, önce Erdek İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar’ı makamında ziyaret etti.
Sarı ve ekibi, ardından Erdek İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Volkan Kocatürk, Tapu Kadastro Müdürü Kenan Atik, Vergi Dairesi Müdürü Gülser Taşkan, İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanı Uğur Cicos, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Mahmut Ekiz ve akabinde Erdek Adliyesinde görevli Savcılar ve Hakimlere yaptığı ziyaret ile programını noktaladı.
Ziyaret okullarla devam edecek
Başkan Sarı bu ziyaretlerin, kamu kurumları ile belediye arasındaki ilişkilerin sıcak ve samimiyeti toplum beklentilerini daha aktif çözümüne katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Başkan Sarı, kamu adına görev yapan resmi kurumların belediye anlamında ihtiyaç ve beklentilerinin en kısa zamanda çözüme kavuşturarak vatandaşa hizmet ağının aksamamasına özen gösterdiklerini belirtti.

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?