Sarı, CHP’yi Balıkesir’de 1. parti ilan etti
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yaptığı açıklamada, 2 ay önce il genelinde yaptırdıkları ankette, partilerinin oy oranının % 36.5’e  çıktığını söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Eylül 2022 - Cuma 06:14
Güncelleme: 23 Eylül 2022 06:14
Sarı, CHP’yi Balıkesir’de 1. parti ilan etti

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yaptığı açıklamada, 2 ay önce il genelinde yaptırdıkları ankette, partilerinin oy oranının % 36.5’e  çıktığını söyledi. 
Aynı ankette AK Parti’nin oy oranının % 30’da kaldığını, anket sonuçlarına göre Balıkesir’de birinci partinin CHP olduğunu öne süren Sarı, AK Parti ile aralarındaki farkın % 6.5 olduğunu söyledi. 
Ülkedeki ekonomik ve siyasi gelişmelere bağlı olarak bu gün itibariyle Balıkesir’de % 6,5 olan farkın önümüzdeki günlerde % 10’lara çıkmasının beklendiğini belirten Sarı “Anket sonuçları bize partimizin seçimlerde Balıkesir’deki vekil sayısını arttıracağını açıkça göstermektedir. Balıkesir’in en ücra köyünde bile iktidara karşı tepki var. Vatandaş gerçekten çok mağdur ve bu krizin sorumlusu olarak AK Parti’yi ve Erdoğan’ı görüyor. Balıkesir’de iktidarın gücünü yarı yarıya düşüreceğiz” dedi. 
Dürüst, vatansever ve milletine sevdalı kadrolarla iktidara geleceklerini kaydeden Sarı, “CHP, 100 yıllık bir parti. Biz sezon partisi değiliz. Devlet bilinci ile hareket ediyoruz. Balıkesir’de 6’lı Masa İl Başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Cumhuriyet’in yeniden demokrasi ile taçlandırmak için 6’lı Masa İl Başkanları olarak fikir birliği içindeyiz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir’ . parti
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı