Satranç turnuvasına ilgi
Bandırma´da düzenlenen turnuvaya 110 yarışmacı katıldı
Spor Haber
Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi 18:17
Güncelleme: 23 Aralık 2019 18:17
Satranç turnuvasına ilgi

FEMAT Bandırma Satranç Kulübü ve Bandırma Rotary Kulübü´nün işbirliğiyle düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.
Türkiye Satranç Turnuvası´na bağlı olarak düzenlenip, Eken Prestige Oteli´nde iki gün süren turnuva dört kategoride gerçekleşti. A kategorisinde yaş sınırı bulunmazken, B, C ve D kategorilerinde, 6-11 yaş arası öğrenciler yarıştı.
110 yarışmacının katıldığı turnuvanın A kategorisinde birinciliği, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde okuyan Türkmenistan uyruklu Alymbay Yuldashev, B kategorisinde Mert Yavuz, C kategorisinde Ege Kayguluoğlu ve D kategorisinde Muhammed Emin Arslan elde etti.
Bandırma´da 2013 yılında kurulup hâlen başkanlığını Göker Ceylan´ın yaptığı FEMAT Bandırma Satranç Kulübü ile Bandırma Rotary Kulübü´nün ortaklaşa düzenledikleri turnuvanın kupa, madalya ve sertifikaları Bandırma Rotary Kulübü yöneticileri ve 2440. Bölge eski Guvarnörü Ali Bor tarafından verildi.
Ödül töreninde bir konuşma yapan, 27 üyeye sahip Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Fatma Sibel Salı, satranç sporunun gelişmesi için bundan sonra da çabalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, bu turnuvayı geleneksel duruma getireceklerini belirtti.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Satranç turnuvasına ilgi
  • Çarşamba 31.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 31 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Cuma 31 ° / 17 ° Güneşli
1

Başkan Akın, Kurtdere Er Meydanı’nı güzelleştirmeye devam edecek

2

MAÇ SONU

3

Bandırmaspor-Adana Demirspor 4-0

4

65. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri coşkuyla başladı

5

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde 1730 Yiğit Kol Bağlayacak

6

Bandırmalı atletlerin başarısı

7

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza