Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Seçmen Bilgi Kağıtları seçim kurullarına teslim edildi

Seçmen Bilgi Kağıtları seçim kurullarına teslim edildi

20 Şubattan itibaren muhtarlıklar aracılığı ile seçmenlere dağıtılan Seçmen Bilgi Kağıtlarından alınmayanlar, 21 Mart 2014 Cuma günü muhtarlıklar vasıtasıyla bağlı bulundukları seçim kurullarına teslim edildi.

20 Şubat`tan itibaren muhtarlıklar aracılığı ile seçmenlere dağıtılan Seçmen Bilgi Kağıtlarından alınmayanlar, 21 Mart 2014 Cuma günü muhtarlıklar vasıtasıyla bağlı bulundukları seçim kurullarına teslim edildi.
Konu hakkında bilgi veren Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için güncellenen listeler ve bu listelere ek olarak da seçmenlerin sandık başında kullanacakları oylar için seçmen bilgi kağıtlarının tüm muhtarlıklar tarafından 20 Şubat`tan itibaren dağıtıldığını, dağıtımı yapılamayan Seçmen Bilgi Kağıtlarını Erdek İlçe Seçim Kurulu`na 21 Mart Cuma günü teslim ettiklerini bildirdi.
Erdek İlçe Seçim Kurulu tarafından Seçmen Bilgi Kağıtlarının kendilerine 18 Şubat tarihi itibarı ile verildiğini hatırlatan Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, 20 Şubat`tan itibaren de biz kağıtları dağıtmaya başladık. Mahallemize kayıtlı bir çok seçmenimize Seçme Bilgi Kağıtlarını ulaştırdık ancak ilçemizde bulunmadıkları için seçmen kağıtlarını alamayan seçmenlerimizde var. Muhtarlıklardan alınmayan Seçmen Bilgi Kağıtları ile Seçmen Bilgi Dağtım Listelerimizi 21 Mart Cuma günü bağlı bulunduğumuz Erdek İlçe Seçim Kurulu`na teslim ettik." dedi.
Seçmen Bilgi Kağıtlarını alamayan Erdek`li seçmenleri Erdek İlçe Seçim Kurulu`na gitmeleri önerisinde bulunan Zeytinli Mahallesi Muhtarı Aydın, seçmenlerin seçim günü yanlarında Seçmen Bilgi Kağıtlarını bulundurmaları kendileri açısından yararlı olacaktır ifadelerini kullandı.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false