Şehidimizi Burhaniye´de on binler uğurladı
Van-Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik, Burhaniye ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Kasım 2015 - Pazartesi 17:52
Güncelleme: 16 Kasım 2015 17:52
Şehidimizi Burhaniye´de on binler uğurladı

Van-Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik, Burhaniye ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
Erciş´te bir evde PKK´lıların bulunduğu ihbarı üzerine başlatılan askeri operasyonda, Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik şehit olurken, Binbaşı Murat Acar, Uzman Çavuş Fahri Aslan ve Başçavuş Hakan Özbek yaralanmıştı.
Şehit Çelik´in cenazesi, geçtiğimiz akşam saatlerinde uçakla Balıkesir Kocaseyit Hava Limanı´na getirilerek, Burhaniye Devlet Hastanesi morguna konuldu. Şehidin cenazesi dün öğle saatlerinde hastaneden alınarak helallik istenmesi için baba evine götürüldü.
Taziye çadırı kurulan evde gözyaşları sel olurken, dualar edildi. Cenaze, daha sonra ilçedeki Koca Cami´ye götürüldü. İkindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Askerlerin omuzlarında taşınarak top arabasına konulan Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik cenazesi, gözyaşları ile Burhaniye Şehir Mezarlığı´na defnedildi.
Cenazeye Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, İsmail Ok, kaymakamlar, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, siyasi parti, dernek ve oda başkanları, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu