Tarih: 04.07.2017 19:51

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın´ın adı Edremit´te yaşayacak

Facebook Twitter Linked-in

Batman´ın Kozluk İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın´ın adı ailesinin yaşadığı Edremit ilçesinde parka verilecek.
Batman´ın Kozluk ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın´ın Edremit´te yaşayan babası Sadık Yalçın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı ziyaret etti. Baba Sadık Yalçın, yaşadıkları üzüntülü süreçte desteklerinden dolayı Başkan Saka´ya teşekkür etti. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da bir kez daha başsağlığı dileyerek ?Terörü yapanları da sebep olanları da lanetliyorum. Şehit olan kızımız Aybübe´ye bir kez daha Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.
Başkan Saka, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın´ın yaşadığı Hamidiye Mahallesi´nde ki bir parka ?Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Parkı? adının verileceğini ifade etti.
Başkan Saka, aynı şekilde ailesi Edremit´te yaşayan şehit helikopter kazasında şehit olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın´ın adının da bir başka parka verileceğini açıkladı.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —