Şehit polis Balıkesirde toprağa verildi
Mardinin Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru, Balıkesirde toprağa verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Ekim 2011 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 08 Ekim 2011 00:00
Şehit polis Balıkesirde toprağa verildi
Mardin`in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru, Balıkesir`de toprağa verildi.
Polis memuru Mustafa Acar`ın Zağnos Paşa Camii`ndeki cenaze törenine, ailesi ve yakınları ile Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kubilay Selçuk, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Arslan ve beraberindekiler, burada şehit polis memurunun babası Ali Acar`a başsağlığı diledi. Cenaze töreninde güçlükle ayakta duran şehit polisin annesi Şazide Acar ile eşi İlkay Acar`ı ise polisler ve yakınları teselli etti. Şehit polis memuru Mustafa Acar`ın cenazesi, Balıkesir Müftüsü Turgut Açari`nin kıldırdığı namazın ardından Başçeşme Mezarlığı`nda toprağa verildi. Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı araç, Jandarma Tabur Komutanlığı önünde devrilmiş, kazada 4 polis şehit olmuş, 1 polis de yaralanmıştı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek Çeltikçi’de Taşkın Kontrol Çalışmaları Sürüyor

2

Mustafa Sarı’dan uyarı “Balık bitiyor!

3

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

4

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

5

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

6

Bebek pinalar!

7

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!