Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu
Sındırgı Belediyesince, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde şehitlerimiz için mevlit okutuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Eylül 2014 - Pazartesi 18:24
Güncelleme: 01 Eylül 2014 18:24
Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu

Sındırgı Belediyesince, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde şehitlerimiz için mevlit okutuldu.
Sındırgı Merkezinde tüm camilerde Yatsı Namazından önce düzenlenen programda görevli hocalar Talat Karakaya, Uysal Kösem, Ergin Muslu, Garip Akbaş, İlçe Müftü Vekili Recep Yaşarve Müftülük Personeli Mehmet Gültekin tarafından ilahiler ve Kuran-ı Kerim okundu.
Vatandaşların hocaları büyük bir huşu içinde dinlediği programın sonunda vatandaşlara özel Kızılcık Şerbeti, gül suyu ile kek ikram edildi.
Allah katında en yüce mertebenin şehitlik mertebesi olduğunu dile getiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Bir Ulus şehidine saygı duyduğu sürece var oluşunu yeniden hatırlama fırsatı bulur. Ülke uğruna, din uğruna, bayrak uğruna toprağa düşen birer cemredirler. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda şehit düşen askerlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" diye konuştu.
Mevlit törenine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret