“Selam Usta”ya selam olsun!
Erdek’in marka isimlerinden olup, “Selam Usta” diye tanınan Mehmet Selam, tüketicilerin aradığı isimlerin başlarında yer alıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba 14:16
Güncelleme: 23 Ekim 2024 18:19
“Selam Usta”ya selam olsun!

Erdek’in marka isimlerinden olup, “Selam Usta” diye tanınan Mehmet Selam, tüketicilerin aradığı isimlerin başlarında yer alıyor.

Halen kırma ve çizme yeşil zeytinin yanı sıra yeşil zeytinden elde edilen zeytinyağı satışını yapan “Selam Usta”, yıllardır kaliteden hiç ödün vermeyerek tüketiciyle buluşuyor. Selam’ın zeytin ve zeytinyağlarına gerek Erdekliler, gerekse Erdek dışından gelen konuklar büyük ilgi gösteriyor.

Vatandaşların, zeytinyağı alırken çok dikkat etmeleri ve güvendikleri yerlerden alışveriş yapmaları gerektiğine dikkati çeken Selam, “Zeytinyağını mutlaka bildiğiniz, güvendiğiniz yerden alın. Çünkü en çok tahşiş ürün zeytinyağında yaşanıyor. Yoksa aldanırsınız” diye konuştu.

Mehmet Selam, zeytinlerin artık kararmaya başladığını vurgulayarak, “Yakında siyah sofralık zeytin ve zeytinyağı satışına da geçeceğiz” dedi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: “Selam selam olsun!
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ