Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Selim Panç, aday adayı

Selim Panç, aday adayı

Üç yıllık CHP Bandırma İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Dr. Selim Panç, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Üç yıllık CHP Bandırma İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Dr. Selim Panç, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Panç’ın, Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği aday adaylığı açıklamasına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, CHP ilçe başkanları ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

“Balıkesir’in kalbi Ankara’da atacak” sloganıyla CHP’den 28. dönem milletvekili aday adaylığını açıklayan Panç, uzun süredir siyasetin içinde olup, Balıkesir’in tüm ilçelerinin sorunlarını bildiğini vurgulayarak, “Bu sorunların çözümü için çok çalışmaya talibim. Seçilirsem, Balıkesirli hemşerilerimin Ankara’daki sesi olarak yorulmadan, usanmadan çalışacağım” dedi.

Önümüzdeki genel seçimde ülkemizdeki tek adan rejiminin sandığa gömüleceğini öne süren Panç, “Haramilerin saltanatını yıkacağız. Halkın iktidarını birlikte kuracağız. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 13’üncü cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz. Umutlarımızı birlikte yeşerteceğiz. Aydınlık geleceğimizi birlikte kuracağız” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Selim adayı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı