Seminerde ?İş´te insan? konuşuldu
Bandırma Ticaret Odası salonunda, ?İş´te İnsan? konulu seminer düzenlendi.
Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı 22:04
Güncelleme: 12 Kasım 2019 22:04
Seminerde ?İş´te insan? konuşuldu

Bandırma Ticaret Odası salonunda, ?İş´te İnsan? konulu seminer düzenlendi.
ProAjans tarafından düzenlenen seminerde ilk konuşmayı TRT Radyosu´ndan Zeynep Bayraktutan yaptı. Bayraktutan, izleyenlere diksiyon, iletişim ve Türkçenin günlük yaşamda pratik kullanımı hakkında bilgiler verdi.
Seminerin ikinci konuşmacısı ise İstanbul´dan gelen Koray Dağdelen´di. Gelişim ve yönetim danışmanı Dağdelen, sunumu sırasında izleyenlerin sorularını da yanıtladı. Dağdelen, ?Hayal ettiklerimiz ile dile dökülen cümlelerimiz birbirine paralel olursa ve alışkanlıklarımızdan fedakarlık edersek hayatımızın yönü nasıl değişir?? sorusuna da eğlenceli yanıtlar verdi.
İlgiyle izlenen panelden sonra konuşmacılara plaketleri Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir tarafından verildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Seminerde insan konuşuldu
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü