Serinlemek isteyenlerin yeni adresi: Kapıdağ
Kapıdağ Yarımadası, sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin yeni adresi oldu. Deniz, kum ve güneşin dışında serinlik arayanlar kendisini Kapıdağın doruklarındaki ormanlık alanlara atıyor.
Erdek Haber
Yayın: 02 Temmuz 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 02 Temmuz 2013 00:00
Serinlemek isteyenlerin yeni adresi: Kapıdağ
Kapıdağ Yarımadası, sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin yeni adresi oldu.
Deniz, kum ve güneşin dışında serinlik arayanlar kendisini Kapıdağ`ın doruklarındaki ormanlık alanlara atıyor.
Deniz kıyılarında sıcaktan bunalanlar, serinlemek üzere Kapıdağ`ın doruklarına çıktıklarında esen soğuk meltem rüzgarı ziyaretçilerini sıkı sıkı giyinmeye zorluyor.
Bandak ekibi Kapıdağ Çavlı Tepesinde
Kapıdağ`ı keşfeden değişik gruplar kendi yöntemleri ile kullanarak ulaştıkları doruklarda çadır kurup yaktıkları kamp ateşlerinde kahve yudumlamanın tadına varırken, bu safarilerin en görkemlisini hafta sonu yine Bandak`a bağlı arama kurtarma ekiplerinin acar timleri gerçekleştirdi.
Bandırma Arama Kurtarma Ekibi (Bandak) Kapıdağ`ın zirvesinde oksijen depolarken, hem de performanslarından ödün vermemiş oluyorlar. 
Kapıdağ gezisinde, kendilerine ayak uydurabilecek ziyaretçilere de kucak açan Bandak ekibi işte böyle bir safari programında bu kez rota Çavlı tepesi oldu.
Doruğa ulaşma noktasında doyumsuz bir arzuya boyun eğen Bandak ekibi, akşam kurulan çadır kampında sağlıklı uykunun ardından, sabah erken yapılan kahvaltı sonrası zor tırmanışları gücün simgesi Herkül`ün bileğiyle, çeliği karton kağıt büker gibi bükmesini kendilerine rehber edinerek, ulaşılması zor doruklara diktikleri şanlı al bayrağımızla hedeflerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cuma 11.5 ° / 3.2 ° false
  • Cumartesi 11.6 ° / 5 ° false
1

Üniversitede çorba polemiği büyüyor: Rektörlükten hijyen çıkışı

2

Büyükşehir Tüm Birimleriyle Kışa Hazır

3

Başkan Mirza: “2024 yılından borcumuz kalmadı”

4

Bayraktar, saydam gösteri yapacak

5

Mirza’dan çeşitli açıklamalar

6

BANÜ’de çorba dağıtımına Öztaylan engeli!

7

Erdek Zeytinciliği İçin Ortak Akıl Buluşması