Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sert’ten ülkeye bakış

Sert’ten ülkeye bakış

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti”nin konuğu oldu.

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti”nin konuğu oldu.
12 Ocak 2022 günü, partisinin TBMM’deki grup toplantısına da katılan Sert, izlenimlerini dile getirdi.
Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşların genel merkeze gelerek partiye büyük ilgi gösterdiğini belirten Sert, “Aynı ilgi, Bandırma’da da bize gösteriliyor” dedi.
Bandırma’daki üye sayılarının 700’ü aştığına işaret eden Sert, “İçinde bulunduğumuz 2022 yılında hedefimiz olan bin üye sayısını geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
31 Aralık 2021 tarihine göre, İyi Parti’nin, Türkiye genelindeki üye sayısının 511 bini geçtiğini, Balıkesir ilindeki üye sayısının 8 bin dolayında bulunduğunu, 2022 yılında, Balıkesir’deki üye sayısının 10 bini aşacağını düşündüğünü vurgulayan Sert, şunları söyledi:
“Üyelerimizi çok önemsiyoruz. Her üye bir aidiyet duygusu yaratıyor. Partimizin üye oranı, 2021’den bu yana yüzde 30 arttı. Ekonomimiz, cumhuriyet tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Yalnız 2021 yılında akaryakıta 46 kez zam yapıldı. Elektriğe ve doğal gaza yapılan zam yüzde 127’ye ulaştı. Cumhurbaşkanının, ‘Faiz sebep, enflasyon neticedir’ düşüncesine katılmıyorum. Faizi düşük tutarak, enflasyonu önleyemezsiniz. Enflasyonun düşmesi için faiz oranları yeniden değerlendirilmelidir. Dış güçlerin ülkemizdeki ekonomiyi olumsuz etkilediği kesinlikle doğru değildir. Türkiye ekonomisinin bu duruma düşmesi yanlış yönetimin sonucudur.”
Ülkenin kötü yönetildiğine dikkati çeken İyi Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, şu değerlendirmede bulundu:
“Biz, ‘Türkiye’yi daha iyi yöneteceğiz’ diyoruz. Kadınlarımıza ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Çünkü kadınlar ve gençler olmadan partilerin başarıyı yakalayacağına inanmıyorum. Bizler, gençlerin enerjisinden yararlanmak istiyoruz ama apolitik bir gençlik yetişti, ne yazık ki. Tabii ki, gençlerimiz, işe girememe endişesiyle de politikadan uzak kalmaya çalışıyorlar.”
Önümüzdeki günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkez yöneticilerinin Bandırma ve Erdek’i ziyaret edeceklerini belirten Sert, şöyle konuştu:
“2022 yılında, eylül, ekim veya kasım gibi bir erken seçim bekliyorum. Biz, erken, baskın veya zamanında yapılacak bir seçime hazırız. Hatta Bandırma’da yapılacak seçimde sandık başında görevlendireceğimiz arkadaşlarımızın yüzde 96’sı bile şimdiden hazır. İnanıyorum ki, ilk genel seçimde vatandaşlarımız, demokratik yollardan bu iktidarı değiştirecektir.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: ülkeye bakış
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli