Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sevdiklerinize Marmarabirlik hediye paketi

Sevdiklerinize Marmarabirlik hediye paketi

Yıllardır özlenen hediyelik zeytin paketini Marmarabirlik gerçekleştirdi.

Yıllardır özlenen hediyelik zeytin paketini Marmarabirlik gerçekleştirdi.
Yeşil ile Siyah zeytini, zeytinyağı ile buluşturan Marmarabirlik`in hediyelik paketleri piyasaya sürüldü.
Marmarabirlik ``özel bir hediye!`` adını verdiği üçü bir arada hediye paketini piyasaya sürdü.
Eş, dost ve müşteri ziyaretlerine giderken götürülebilecek "Marmarabirlik Special", birliğin İzmir Yolu üzerindeki fabrika satış mağazası ile bazı 5 yıldızlı otellerin marketlerinde satışına başlandı. 
"Özel bir hediye" adı verilen ürün Marmarabirlik Special www.e-marmarabirlik.com internet adresindeki on line satış mağazasından da alınabiliyor.
Bünyesindeki 8 kooperatife bağlı yaklaşık 30 bin zeytin üreticisi ortağı bulunan Marmarabirlik, Marmara Bölgesi`nin özellikle de Bursa`ya ait Gemlik çeşidi zeytini ve zeytinyağını hediyelik ambalaj olarak piyasa sürüldüğünü bildiren Marmarabirlik, Türk geleneklerine göre ziyarete gidilirken genellikle şekerli ürünler götürüldüğünü, kestane şekeri gibi zeytin ve zeytinyağının da çok anlamlı ve sağlıklı bir hediye olabileceğini açıkladı.
Sofralık zeytinde bir dünya markası olan Marmarabirlik`in tümüyle doğal fermantasyona tabi tutulan, işlemesinde kesinlikle kimyasal kullanılmayan sofralık zeytin ve zeytinyağını "Marmarabirlik Special" adıyla ambalajlandığını belirten birlik yetkilileri, zeytinyağının 0,3 asit olduğunu, siyah ve biber dolgulu yeşil zeytinlerin de özel havuzlardan özenle seçildiğini kaydetti.
Birlikten yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "İşadamlarımızın, müşteri ziyaretlerine giderken ya da gelen müşterilerine, Bursa`ya has özel imalat zeytin ve zeytinyağı hediye etmeleri, hem kendileri için bir farklılık yaratacak, hem de bölge üreticisine destek sağlanmış olacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false