?Şeytan Köprüsü?ne tahkim gerekiyor
Erdek´in Seyitgazi bölgesinde yer alan Kaya Rock eğlence merkezi kompleksi içinde yer alan bir bölüme, Erdek Belediyesi´nce bir restoran yapılması planlanıyor.
Erdek Haber
Yayın: 25 Aralık 2015 - Cuma 18:22
Güncelleme: 25 Aralık 2015 18:22
?Şeytan Köprüsü?ne tahkim gerekiyor

Erdek´in Seyitgazi bölgesinde yer alan Kaya Rock eğlence merkezi kompleksi içinde yer alan bir bölüme, Erdek Belediyesi´nce bir restoran yapılması planlanıyor. Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Erdek´i ziyarete gelen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerine Kaya Rock´ı gezdirirken, restoran yapmayı plânladıkları, üzerinde ?Şeytan Köprüsü? ismi verilen büyük bir taş kemerin nasıl tahkim edilebileceğini sorarak, yardım istedi. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Ergönül, söz konusu kaya kitlesinin, aşağı düşmemesi için nasıl tahkim edilebileceğini soran Sarı´ya, ?Bu konuyu, üniversitemizin inşaat ve jeoloji fakültelerine bildireceğiz. Gelip, inceleme yaparak, sizlere yardımcı olmalarını sağlayacağız? dedi.
Sarı, bu tahkimin sağlanmasının ardından, bölüme restoran-kafeterya yapımını başlatmayı düşündüklerini belirtti. Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
  • Cuma 15.2 ° / 8.7 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı