Seyyar standlar model oldu
Erdek belediyesi tarafından Erdek Öğretmenevi deniz sahiline kurulan seyyar standlar çevre belediyelerin ilgisini çekti.
Erdek Haber
Yayın: 14 Ağustos 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 14 Ağustos 2011 00:00
Seyyar standlar model oldu
Erdek belediyesi tarafından Erdek Öğretmenevi deniz sahiline kurulan seyyar standlar çevre belediyelerin ilgisini çekti.
Tatil için Erdek`e gelen bir çok belediye başkanı mimari tasarımı beğenerek uygulamayı kendilerinin de yapmak istemeleri, Erdek"in projeye isim hamisi olmasına neden oldu. Yaz sezonunda Erdek Öğretmen evi önündeki alanda faaliyet gösteren seyyar esnaf, uygulama ile kendilerine kimlik kazandırıldığını, çok rahatlıkla tezgahlarının kapılarını kilitleyip akşam evlerine gittiklerinde uykularının kaçmadığını kaydedip, belediye ye minnet ve şükranlarını iletti.
Erdek`li seyyarlar Erdek`e tatil için gelen bir çok belediye başkanının, uygulamanın proje hamisini sorarak kendilerinin de yaşadıkları ilçede yapmak istediklerini belirtmeleri Erdek`i Türkiye`de Seyyarlar projesinin  model hamisi yaptı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.5 ° / 5.9 ° false
  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
1

Başkan Akın, medya temsilcileriyle bir araya geldi

2

Bandırma’da 3 bin kazılı yer var

3

Büyükşehirden susam üreticilerine destek

4

Engelleri Dayanışmayla Aşıyorlar: ENDE Atölyesi Açıldı

5

Marmara OSB’de basın toplantısı

6

Balıkesir’den Türkiye’ye örnek proje

7

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı