Sezgin anıldı
Bandırma Ticaret Borsası’nda aralıksız 17 yıl yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Halit Sezgin, vefatının birinci yıldönümünde, kabri başında anıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı 21:50
Güncelleme: 06 Şubat 2024 21:50
Sezgin anıldı

Bandırma Ticaret Borsası’nda aralıksız 17 yıl yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Halit Sezgin, vefatının birinci yıldönümünde, kabri başında anıldı.

Bandırma’ya bağlı Kayacık Mahallesi mezarlığındaki anma törenine Sezgin’in ailesi, dost ve yakınları, Bandırma Ticaret Borsası camiası ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Önce Sezgin’in özgeçmişi okundu. Ardından Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi.

Daha sonra Bandırma Belediyesi’nin önceki başkanı Dursun Mirza, Sezgin’in öğretmeni A. Faruk Kayapalı ve Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan duygularını açıkladılar.

Tan, Bandırma Ticaret Borsası’nın yönetim kurulunda yıllarca birlikte görev yaptıkları Halit Sezgin’in Bandırma sevdalısı olduğuna dikkati çekerek, “O her zaman Bandırma’ya nasıl daha çok yararlı olabileceğini düşünürdü. Bizler için rol model oldu. Ondan aldığımız emaneti sürdürmek için çalışıyoruz. Halit Bey’i, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Sezgin anıldı
  • Çarşamba 18 ° / 9.3 ° Güneşli
  • Perşembe 22.2 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 12.5 ° false
1

Erdek’te Cumhuriyet’in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

2

Minik öğrencilerden Tatlısu Mahallesi muhtarlığına ziyaret

3

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Köse: “Yaşasın cımhuriyet!”

4

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Tan: “Cumhuriyet, medeniyettir”

5

Rektör Boz: “Cumhuriyet, eşsiz bir kahramanlığın sembolüdür”

6

Öztaylan’dan cumhuriyet kutlaması

7

Çömez’den cumhuriyet kutlaması