Sıcaktan bunalan soluğu deniz kıyısında alıyor
Hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar soluğu Erdek merkez ve Kapıdağ Yarımadasındaki deniz sahillerinde alıyor.
Erdek Haber
Yayın: 30 Temmuz 2015 - Perşembe 15:05
Güncelleme: 30 Temmuz 2015 15:05
Sıcaktan bunalan soluğu deniz kıyısında alıyor

Hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar soluğu Erdek merkez ve Kapıdağ Yarımadasındaki deniz sahillerinde alıyor.
Gün içinde termometreler sıcaklıkları 40 derece gösterirken, vatandaşlar bunaltıcı sıcaklardan etkilenmemek için Erdek Çuğra-Kanava ve Kastri Bölgesi sahilleri ile Ocaklar, Narlı, İlhan-Büyükova-Küçükova, Turhan, Ormanlı ve Tatlısu sahillerine akın ederek serinlemek için kendilerini Marmara´nın mavi sularına bırakıyor.

Deniz sahilleri yoğun günler yaşarken, yetkililer hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde iki üç dereceye kadar artacağını ve bölgede rüzgarlı bir havanın hakim olacağı bilgisi verdiler.
Erdek Orman İşletme Şefliği yetkilileri ise hafta içinde artan sıcaklıklar ve etkili olması düşünülen rüzgar nedeniyle vatandaşların orman içinde çok dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatarak en küçük bir duman emaresinin bile ücretsiz 177 Alo Orman Yangını İhbar Hattı´na bildirilmesini istediler.
Ekipler ayrıca bölgede ormanlık alanlarda devriye sayısının arttığını kaydettiler.
Haber Merekiz

  • Perşembe 15.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonlarında 17 tutuklama

2

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi EMITT yolcusu

3

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı’na taşlı saldırı düzenlendi

4

Erdek Ticaret Odası’ndan hizmet atağı!

5

BANDIRMA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ: ÇALIŞMALAR KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

6

JASAT ekipleri 5 yıllık firariyi Erdek’te yakaladı

7

Berat Kandili Erdek’te Dualarla İdrak Edildi