Tarih: 18.12.2019 22:22

Sihirbaz Batuhan, gösterilerine Bandırma´da başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, ?Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü? birinci sınıf öğrencisi olan Batuhan Yılmaz, sihirbazlık gösterileriyle beğeni topluyor.  

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin konuğu olan 18 yaşındaki Yılmaz, 11 yıldan beri sihirbazlıkla uğraşarak kendisini geliştirmeye çalıştığını belirterek, şunları söyledi:
?Küçük yaşlarda aldığım sürpriz yumurtanın içinden sihirbazlık malzemeleri çıktı. Böylece sihirbazlığa merak duymaya başladım. Daha sonra da bu konuda çalışmaya başlayıp birçok yayını izledim. Dünyada ?Close-up´ olarak isimlenen yakın plan sihirbazlık yapmaya çalışıyorum. Aynı zamanda Youtube kanalım üzerinden de videolar yayınlıyorum. 10 binin üzerinde takipçim var? dedi.
Ailesi Trabzonlu olup 2001 yılında İzmir´in Konak ilçesinde doğan Yılmaz´ın ailesi Manisa´da bulunuyor. Annesi haber spikeri Nurgül Yılmaz, babası Makine Mühendisi Kaan Yılmaz olan Batuhan Yılmaz, insanlara yakın uzaklıkta, onların kullandığı gündelik objelerle sihirbazlık yaptığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
?Davet edildiğim İstanbul, İzmir, Bursa, Manisa, Ankara ve Bandırma´daki bazı toplantılarda gösteriler yapıyorum. Artık her cumartesi günü, saat 20.00´de, eski Çelikspor Kulübü lokali olup yeniden kiralanmasıyla birlikte ?Gar Kafe Mutfak´ ismini alan mekânda gösteriler yapacağım. Öncelikli hedefim elbette ki okulumu bitirmek. Daha sonra mesleğimle birlikte sihirbazlığı da yürütmeyi düşünüyorum.?
Haber : Önder Balıkçı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —