Silah ve mühimmat kaçakçıları enselendi
Dursunbey ve Burhaniye ilçelerinde silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Kasım 2018 - Perşembe 17:54
Güncelleme: 08 Kasım 2018 17:54
Silah ve mühimmat kaçakçıları enselendi

Dursunbey ve Burhaniye ilçelerinde silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı" olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda,
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden,
Dursunbey Gökçedağ Mahallesinde Y.G. isimli şahsın evi ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 18 adet muhtelif çapta fişek.
Burhaniye Bahadınlı Mahallesinde A.I. isimli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 14 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.
Bu olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan Y.G. ve A.I. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3