Tarih: 16.05.2011 00:00

Sinan Reisi kaybettik

Facebook Twitter Linked-in

Ülkücü Hareket içinde başarıyla görev yapan, MHP`nin önde gelen ve sevilen isimlerinden Sinan Türkkal (46) hayatını kaybetti. Türkkal`ın ölümü MHP camiasında üzüntüyle karşılandı. 11 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30 sularında bir inşaatta çalışırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Seramik Ustası Sinan Türkkal, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze namazının ardından İstanbul Kurtköy`de Perşembe günü toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre; Oğlu ile birlikte bir inşaatta seramik döşeme işi yaparken aniden rahatsızlanan Türkkal, hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Türkkal`ın kalp krizi geçirerek hayata veda ettiği öğrenildi.
Bayburt doğumlu olan, yaklaşık 20 yıla yakın bir zamandır Erdek`te ikamet eden Milliyetçi Hareket Partisi`nin önde gelen isimlerinden Sinan Türkkal, Çarşamba günü Yalı Camii`nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaşı ertesi gün İstanbul`a götürüldü. MHP Erdek İlçe Teşkilatı ve Erdek Ülkü Ocağının kurulduğu 1994 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunan Türkkal`ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Türkkal`ın naaşı gözyaşları arasında İstanbul-Kurtköy`de Perşembe günü toprağa verildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —