Sındırgı 23 Nisan´da Mehter marşlarıyla coştu
Sındırgı´da 23 Nisan kutlamaları, Yağcı Bedir Mehteran Takımı´nın, bindikleri bir TIR´ın üzerinde sokak sokak dolaşıp marş söylemeleriyle gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma 18:29
Güncelleme: 24 Nisan 2020 18:29
Sındırgı 23 Nisan´da Mehter marşlarıyla coştu

Sındırgı´da 23 Nisan kutlamaları, Yağcı Bedir Mehteran Takımı´nın, bindikleri bir TIR´ın üzerinde sokak sokak dolaşıp marş söylemeleriyle gerçekleştirildi.
Sındırgı Belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama TIR´ı ile Yağcı Bedir Mehteran Takımı sokak sokak dolaştı.
Yağcı Bedir Mehter Takımı´nın birbirinden coşkulu marşlarına çocuklar, vatandaşlar evlerinin balkonlardan ve pencerelerinden eşlik etti.
TIR´ın yanında dolaşan belediye personeli de vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.
Bu seneki 23 Nisanı korona virüs salgını yüzünden evlerimizde kutlama zorunda kalındığını söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ?Bu virüs çok bulaşıcı olup evlerimizde kalmamız gerekiyor. Bizlerde balkonlarda çocukların ellerinde bayraklarla balonlarla birlikte 23 Nisanı kutlayabilmek amacıyla TIR üzerinde Sındırgı´nın göz bebeği Yağcı Bedir Mehteran Takımı ve Sındırgı atlı cirit spor kulüpleri atlarıyla birlikte sokaklarımız dolaşıyoruz. 23 Nisanı Sındırgı´nın sokaklarında kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu