Sındırgı-Gölcük Grup Yolu 1. Etabında sona gelindi
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gölcük grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Ekim 2016 - Pazartesi 15:38
Güncelleme: 31 Ekim 2016 15:38
Sındırgı-Gölcük Grup Yolu 1. Etabında sona gelindi

Genişletme çalışmaları tamamlanarak asfaltlama işlemine başlanan söz konusu yolda, 3 Etapta tamamlanması planlanan yolun ilk 6 kilometresi Karayolları ve Sındırgı Belediyesi ekipleri işbirliği ile tamamlandı.
En dar kısmı 8 metre, geniş kısmı 14 metre olarak yapılan yolun ilk etabında bulunan Cüneyt, Kozlu ve Alacatlı mahallelerinde mahalle sakinleri de bağışladıkları alanlarla yol yapımına katkı sağladı.
Kırsal mahallelerin yol sorununu önemli ölçüde gideren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Bu yol karayolları ağında olan bir yol. Genişletmek için talebimizi karayolları bölge müdürlüğüne ilettik. Ama proje yapmak, bununla ilgili belirli bir ölçekte çalışmak uzun bir zaman alıyor, ama bizde zamanımız az dedik. Neticede belediye ve karayolları işbirliği içerisinde ihale kapsamına alındı. Bugün 20 iş makinesi ile beraber en dar yeri 8 metre satih olacak şekilde düzenlendi. Burada tarlalar ve bağ, bahçelerle ilgili vatandaşımızın yerine bazen girme durumumuz söz konusu oldu. Vatandaşlarımızın bu anlayışından dolayı özellikle kendilerine teşekkür ediyorum. Yani kamulaştırma yapmadan vatandaşımızın rızası ile bunları çözmüş olduk. Bu yıl yolumuz 6 km Cüneyt ile Alacaatlı mahalle arasında yapıldı. Önümüzdeki yıl ki planımız ise Akçakısrak dan başlayarak Cüneyt ve Gölcük istikametine doğru yapımını tamamlamak. İki buçuk, üç yıl içerisinde yolun tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yol üzerinde 12 tane kırsal mahallemiz bulunuyor.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi