Sındırgı protokolünden madencilere ziyaret
Sındırgı´da 4 Aralık Dünya Madenciler günü kutlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma 10:19
Güncelleme: 06 Aralık 2019 10:19
Sındırgı protokolünden madencilere ziyaret

Sındırgı´da 4 Aralık Dünya Madenciler günü kutlandı.
Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve beraberinde ki heyet ilçede faaliyetini sürdüren Zenit Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Halkla İlişkiler Müdürü Coşkun Kuzum´u ziyaret ederek Madenciler Günü´nü kutladı. Kaymakam Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Halkla İlişkiler Müdürü Coşkun Kuzum ve beraberinde ki heyet hep birlikte 4 Aralık Dünya Madenciler Günü anısına pasta kesti.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yer altında gömülü olan kömür, altın gibi bulunması zor olan bu nimetler madenciler sayesinde yeryüzüne çıkıyor zor şartlarda çalışan, Başta Maden Şehitlerimiz olmak üzere emekçi ve yer altında güneşi hayal edenlerin günü kutlu olsun. Bu özel gününüzde sizleri yalnız bırakmak istemedik.? dedi.
İlçe Kaymakamı Zafer Oktay´da yaptığı konuşmada, karanlık yerlerde çalışarak aydınlık bir gelecek bırakmak için uğraş veren, davranışları ile örnek olarak toplumu aydınlatan madencilerin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü´nü kutladı.
Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak