Sındırgı Bilgi Evi yenilendi
Sındırgı Bilgi Evi yenilenmiş haliyle Çarşamba günü açılıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Haziran 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 04 Haziran 2014 00:00
Sındırgı Bilgi Evi yenilendi
Sındırgı Bilgi Evi yenilenmiş haliyle Çarşamba günü açılıyor.
Sındırgı ilçesinde Öğrencilerin güvenli ortamda ödevlerini yaptığı Bilgi Evi yenilenmiş hali ile hizmete giriyor.
Bilgi Evi için hayırsever işadamı Remzi Çakır'a ait tarihi binanın restore edilip ücretsiz olarak belediyeye Bilgi Evi olarak kullanılması amacıyla tahsis edilmesinin ardından 2007 yılında İstanbul'un Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın bilgisayar, kitap ve projeksiyon makinesi vermesiyle hizmete girmişti.
Bilgi Evinde yenileme çalışmaları başlatan Başkan Yavaş, Bilgi Evi'nin modern bir görüntüye kavuşturulması gerekiyordu diye konuştu.
Çalışmalar kapsamında Bilgi Evi boyandı, bilgisayar ve monitörleri değiştirilerek daha modern bir görünüme kavuştu. Öğrencilerin yaz tatilinde ev ortamında kullanabilecekleri Bilgi Evi 4 Haziran Çarşamba günü hizmete girecek. Öğrencilerin internete kolay ulaşması ve zararlarından korunarak güvenli ortamda girebilmeleri için bir görevli de çocuklara nezaret ediyor. Ayrıca Bilgi Evi'nde öğrenciler için bilgisayar, satranç, çeşitli hikâye, roman, ansiklopedi ve dergilerden oluşan kütüphane bulunuyor. Gazete okuma alışkanlığı gelişmesi için her gün ulusal gazetelerde Bilgi Evi'nde yerini alıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi