Sındırgı Şefkat Evi törenle hizmete girdi
Sındırgı Belediyesi ve Türk Kızılay Sındırgı Şubesi Temsilciliği işbirliğiyle, gönüllülük faaliyetlerine hız verecek toplumsal birlikteliği ve dayanıklılığı artırmak hedefiyle hazırlanan Şefkat Evi’nin açılışı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Haziran 2022 - Çarşamba 19:47
Güncelleme: 08 Haziran 2022 19:47
Sındırgı Şefkat Evi törenle hizmete girdi

Sındırgı Belediyesi ve Türk Kızılay Sındırgı Şubesi Temsilciliği işbirliğiyle, gönüllülük faaliyetlerine hız verecek toplumsal birlikteliği ve dayanıklılığı artırmak hedefiyle hazırlanan Şefkat Evi’nin açılışı yapıldı. 
Kocahan Çarşı’da bir hafta süre ile açık kalacak Şefkat Evi’nde ihtiyaç sahibi yaklaşık 1000 kişiye kıyafet dağıtımı gerçekleştirilecek. 
Öncelik muhtarlar ve okullar aracılığı ile belirlenen öğrenciler olmak üzere kurban bayramı öncesi yeni kıyafetler verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Şefkat Evi’ne gelerek istediği ürünü kendisi seçecek.
Şefkat Evi açılışında konuşan Türk Kızılay Sındırgı Şubesi Temsilcisi Talat Karakaya, Sındırgı Belediyesi ve Sındırgı Türk Kızılay Şubesi Temsilciliği’nin ortaklaşa çalışması sonucu Şefkat Evi Projesi’nin başlatıldığını söyledi. 
Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay “Şefkat Evi projesiyle 1000’e yakın öğrencimiz okullarından belirlenerek sosyal yardım anlamında inşallah bu yardımları kavuşturacağız.“ dedi. 
Sındırgı halkının büyük bir özveriyle ihtiyacı olan herkesin yardımına koştuğunu ifade eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise Sındırgı halkının büyük bir özveriyle ihtiyacı olan herkesin yardıma koştuğunu belirterek, Kurban Bayramı öncesinde böylesi güzel bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutladı. 
Yapılan konuşmaların ardından Şefkat Evi’nin açılış kurdelesi kesilerek, içerisindeki yeni üretim hattı gezildi. Geçtiğimiz yıl 750 kişiye yardım dağıtılan Şefkat Evi’nde bu yıl ki hedef 1000 kişi. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ