Sındırgı´da 100 bin makaron ele geçirildi
Sındırgı ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri takibe aldıkları kargo paketinde, 100 bin adet TAPDK bandrolü bulunmayan makaron ele geçirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı 00:19
Güncelleme: 20 Ağustos 2019 00:19
Sındırgı´da 100 bin makaron ele geçirildi

Sındırgı ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri takibe aldıkları kargo paketinde, 100 bin adet TAPDK bandrolü bulunmayan makaron ele geçirdi.
Son dönemde sigara kaçakçılığına yönelik operasyonların ardı arkası kesilmezken, kaçakçıların kullandıkları yöntemler ise şaşkınlık yaratıyor.
Kaçakçılar, sigaraları kargo ile göndermeye başladı
Sındırgı ilçesinde bir ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri takibe aldıkları kargo paketinde, 100 bin adet TAPDK bandrolü bulunmayan makaron ele geçirdi. Polisin yaptığı araştırmada,bahse konu kargonun göndericisinin 5607 SKM suçundan kaydı bulunan H. Ş. ve alıcının M. A. olduğu tespit edilirken, zanlılar hakkında adli tahkikat başlatıldı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Sındırgı makaron geçirildi
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?