Sındırgı´da çok farklı hizmetlere imza atılıyor
?Sağlık Bakanlığı Yaraları Sarıyor, Belediye Evleri Temizliyor?
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Şubat 2017 - Cumartesi 17:46
Güncelleme: 25 Şubat 2017 17:46
Sındırgı´da çok farklı hizmetlere imza atılıyor

Sındırgı ilçesinde Sağlık Bakanlığı Evde Bakım Hizmetleri ve Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordineli bir şekilde çalışarak, ilçe genelindeki hasta ve yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Sağlık Bakanlığı Evde Bakım Hizmetlerine müracaat eden hastaların ev ortamında tedavileri gerçekleştirilirken, pansuman, iğne, muayene vb. tedavileri için devlet vatandaşının ayağına doktor kontrolünde hizmet götürüyor.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ise tedavi gören yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların manevi yaralarını sarıyor.
Ev temizliği, kişisel bakım, gıda, kıyafet, kömür vb yardımlar ile hizmet sağladığı gibi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve devlet hastanesi işbirliği ile engelli aracı ve hasta yatakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı