Sındırgı´da değişim rüzgarı hızlı esiyor
Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından turizm ile gelişen ilçede birçok yeniliğe imza atılıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Mart 2017 - Perşembe 17:58
Güncelleme: 16 Mart 2017 17:58

Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından turizm ile gelişen ilçede birçok yeniliğe imza atılıyor.
Yerel esnafın korunması amacıyla kaçak seyyar satıcıların tarih olduğu ilçede simitçilere de yeni imaj kazandırıldı.
Sındırgı Belediyesi tarafından hazırlatılan zabıta denetimli seyyar araçlar simit, börek vb. ürünleri satanlara dağıtılarak, seyyar simit tezgâhları da denetim altına alınmış oldu.
Sındırgı´nın turizm logosunun da yer aldığı seyyar arabalar ve ürünler zabıta müdürlüğü tarafından sürekli olarak denetlenecek. Belediye ile protokol imzalayan seyyarlardan yerel esnafın korunması ve haksız rekabetin ortadan kaldırılması adına işgaliye bedeli alınacak.
Seyyar araçlarda simit, poğaça, börek gibi ürünlerin yanında Sındırgı´nın yöresel lezzetleri nohutlu dolama, otlu sini gibi ürünlerde yerini alacak. Seyyar araçlar ile aynı zamanda ilçeye sosyal bir yenilik de kazandırılıyor. 4 seyyar araçla başlayan değişim talepler doğrultusunda artarak devam edecek.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı