Sındırgı´nın kara teslim olmaması için çalışmalar yoğunlaştı
Balıkesir genelindeki kar yağışı Sındırgı ilçesini de etkisi altına aldı. İki gündür devam eden özellikle yüksek rakımlı mahallelerde
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Aralık 2016 - Cumartesi 01:09
Güncelleme: 31 Aralık 2016 01:09
Sındırgı´nın kara teslim olmaması için çalışmalar yoğunlaştı

Balıkesir genelindeki kar yağışı Sındırgı ilçesini de etkisi altına aldı. İki gündür devam eden özellikle yüksek rakımlı mahallelerde oldukça etkisini gösteren kar yağışı ilçede Sındırgı Belediyesi Afet Koordinasyon merkezince yürütülen çalışmalar neticesinde hayatı olumsuz yönde etkileyemedi.

Sındırgı Belediyesi afet koordinasyon merkezi ekipleri Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sulama Birliğine ait 10 iş makinesi ve 40 personel ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanında Sındırgı Belediyesi ekipleri yolda kalan vatandaşların da yardımına yetişti. Ulaşım zorluğu çeken diyaliz hastaları belediye personeli aracılığı ile Sındırgı Devlet Hastanesine ulaştırıldı.

Gece boyunca sahadan ayrılmayan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yürütülen çalışmaları kontrol etti.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı