Tarih: 20.08.2016 11:24

Sındırgı´ya Şehit Ateşi Düştü

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis´in Hizan İlçesi´nde, PKK´lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden Jandarma uzman onbaşı Mesut Demir´in Sındırgı´lı olduğu öğrenildi.
Hizan´da askeri konvoya yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan uzam onbaşı Mesut Demir´in (24) Sındırgı İlçesi´ne bağlı Dedeler Köyü´ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.
Oğlunun şehit olduğu haberini askeri yetkililerden alan şehidimizin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Demir´in baba evine dev Türk bayrağı asılırken, yakınları ve köylüler de taziye için eve akın etti.
Şehidimiz gözyaşlarıyla toprağa verildi
Şehidimizin cenazesi, helikopterle dün Sındırgı ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi´ne getirildi. Helikopteri vatandaşlar Türk bayraklarıyla karşıladı. Şehidin cenazesi daha sonra baba ocağına götürüldü. Cenazenin taşınması sırasında sık sık terör örgütü aleyhinde sloganlar atıldı. Törenin ardından şehit Demir´in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehidimizin cenaze törenine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —