Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sır perdesi aralanıyor

Sır perdesi aralanıyor

Üniversite öğrencisinin Erdek’teki sır ölümü araştırılıyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi 3.sınıf öğrencisi Mustafa S. sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımı Erdek’te denizde ölü bulunan üniversite öğrencisi Nuran Kayar’ın vefatıyla ilgili dikkatlerin başka yöne çekilmesine neden oldu. 

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Nuran Kayar’ın kaldığı Fatma Ana Kız Yurdu ve etrafındaki tüm güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

 “Üniversite öğrencisi kamuoyundan destek istedi” 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi 3.sınıf öğrencisi Mustafa S. sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Saat: 11.20 sularında okuldan ayrılırken bir kadının “bırak beni, bırak kolumu” dediğini duydum. Ardından “Senin Allah’ın benim lan “diye erkek bağırma sesi duydum. Hemen sesi duyduğum yere doğru koşmaya başladım. Ardından 2 aracın hızla uzaklaşmaya başladığını gördüm. Hemen sonra bölgeye yakın olan hastanenin polis birimine ihbar ettim. Fatma Ana Kız Yurdu’nda kalan arkadaşlarıma kamuoyu mesajı. Arkadaşlarınızın güvenliğini kontrol edin. Haber alamadığınız, kaybolduğunu düşündüğünüz bir arkadaşınız varsa polise arkadaşınızın kimliğini belirterek arkadaşınızın kaybolduğunu haber verin. Şu an Bandırma Emniyeti bu olayı araştırmakta kamuoyuna duyurulur” ifadesini kullandı. 

Hatırlanacağı üzere olay cumartesi gecesi Erdek sahilinde hareketsiz bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirmiş, olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edilmişti. Denizden çıkarılan kişinin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nuran Kayar’a ait olduğu tespit edilmişti. Nuran Kayar’ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. 

Nuran Kayar'ın ablası Ayşe Kayar ile birlikte aynı yurtta kaldığı, olay gecesi cep telefonunun kapalı olmasından şüphelenen abla Ayşe Kayar'ın durumu yurt yetkililerine bildirdiği öğrenildi.

Diğer yandan Erdek'te bulunan mobese ve güvenlik kamerası görüntüleri emniyet birimleri tarafından izlenirken, sır ölümün aydınlatılması için titizlikle çalışılıyor.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: perdesi aralanıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli