Bugün, 23 Haziran 2024 Pazar

SIRADA TÜRKİYE KUPASI VAR

SIRADA TÜRKİYE KUPASI VAR

8 Haziran 2024 tarihinde Bursa’da yapılan 9.TAF Turkcell Küçükler Atletizm Grup Yarışmalarında Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları 6 Madalya 1 Kupa kazanmayı başardılar.

8 Haziran 2024 tarihinde Bursa’da yapılan 9.TAF Turkcell Küçükler Atletizm Grup Yarışmalarında Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları 6 Madalya 1 Kupa kazanmayı başardılar. Kız takımı ise takım olarak 3. oldular.

Türkiye’de 4 grupta yapılan bu yarışmalarda her grubun ilk dördü 9 Temmuz 2024’te Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Finallerinde kürsüde yer bulmak için yarışacaklar.

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada; “Biz Balıkesir’in en küçük ilçelerinden birisi olarak, kısıtlı imkanlarla Bursa grubunda; İzmir, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sultanbeyli/İstanbul, Pendik/İstanbul, Manisa, Muğla, Isparta gibi önemli rakiplerin olduğu 17 takım içerisinden 3. Olarak Türkiye Finallerine kaldığımız için çok mutluyuz.

Kız takımımızda birkaç değişiklik ile finallere gitmeyi düşünüyorum. Ve takımımıza güveniyorum. Türkiye Kupası alabilirler.

Biz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da spor alanında Erdek’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Gönlünüz rahat olsun.” dedi.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: SIRADA TÜRKİYE KUPASI
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli