Sivil Güçler Birliği Başkanı Yurdakul: Balıkesirdeki hal inşaatını cinler mi başlattı?
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul, Balıkesir İdare Mahkemesinin Eski Hal binasının yıkılan alanına yapılan düzenlemeye ilişkin verdiği yürütmeyi durdurma kararı üzerine
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Temmuz 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 03 Temmuz 2013 00:00
Sivil Güçler Birliği Başkanı Yurdakul: Balıkesirdeki hal inşaatını cinler mi başlattı?
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul, Balıkesir İdare Mahkemesinin Eski Hal binasının yıkılan alanına yapılan düzenlemeye ilişkin verdiği yürütmeyi durdurma kararı üzerine yaptığı yazılı açıklamada "Şimdi herkes çıkan karara sahip çıkıyor, herkes yeşil alan istiyormuş, herkes meydan istiyormuş. O zaman bizde soruyoruz; mademki herkes yeşil alan olmasını istiyordu da, yıkılan hal binasını yerine bu inşaat çalışmasını cin`ler mi başlattı" dedi.
Yurdakul, Vakıfların, parkın yanındaki otopark olarak kullanılan arazisine otel yada iş merkezi ihalesini Cin`ler mi hazırladı? Mesele tamamen sivil iradenin artık eskisi gibi göz ardı edilemeyeceğinin açıkça görülme meselesidir" dedi.
Yurdakul: "Sivil irade artık her şeyin farkında"
Balıkesir`de hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını ifade eden Yurdakul "Balıkesir halkımız artık gücünün farkındadır. Sivil İradenin önünde hiçbir gücün duramayacağını Balıkesir`de artık herkesin gördüğünü memnuniyetle izliyoruz. Balıkesir`i yönetenler bundan sonra ben yaptım oldu anlayışı içerisinde olamayacaklardır. Halk bu yeşil alan mücadelesinde temsilcileri vasıtasıyla yöneticilerine güçlerini organize şekilde iletmeyi başarmıştır" dedi.
Yurdakul: "İlk kurşunu sivil güçler birliği attı"
Yurdakul, şu anda çıkan sonuca herkesin sahip çıktığı değinerek "Vakıfların yerini kim ihale etti? Eğer Sivil Güçler Birliği ilk kurşunu atarak sembolik olarak kurduğu çadır ile basın açıklaması yapmasaydı belki de bu mesele bu kadar gündeme gelmeyecekti. Hal`in olduğu alanda makineler 15 gün çalıştı kimsenin tıkı çıkmadı. Vakıflar ihaleye çıkmış, ihale gününe 10 gün kalmış kimseden ses çıkmadı. İlk kurşunu Sivil Güçler Birliği atarak konunun çarpıcı şekilde gündeme gelmesini sağlamış, yaptığı çadırlı basın toplantısı ile konu hem yerel hem de ulusal basında yer almasını sağlamıştır. Bundan sonra ilimizi ilgilendiren her konuda tabanımızın görüşlerini en etkili şekilde yöneticilere iletmeye devam edeceğiz" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3