Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Sivil güçlere bir katılım daha

Sivil güçlere bir katılım daha

Balıkesirde birçok dernek, vakıf ve muhtar temsilcilerinden oluşan Sivil Güçler Birliği Derneği, Öz Kevser Vakfının Balıkesir temsilciliğini de bünyesine dahil etti.

Balıkesir`de birçok dernek, vakıf ve muhtar temsilcilerinden oluşan Sivil Güçler Birliği Derneği, Öz Kevser Vakfı`nın Balıkesir temsilciliğini de bünyesine dahil etti.
Öz Kevser Vakfı Balıkesir Temsilcisi Kani Keskin ile bir araya gelen Sivil Güçler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Yurdakul, "Kani Bey ile Kamu Sen İl Başkanlığı yaptığım dönemde çok önemli projelerde yakın çalışma imkanımız olmuştu. Kendisinin bu tecrübesinden Sivil Güçlerde çok faydalanacağımızı düşünüyorum. Kendisi hala Kamu Sen üyesi ve aynı zamanda Nakşibendi felsefesinin temsil edildiği Öz Kevser Vakfı`nın da Balıkesir temsilcisidir. Kendisi görev yaptığı bu teşkilatların tecrübesini derneğimize taşıyarak Sivil Güçleri Balıkesir de marka yapacak faaliyetler yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Sivil Güçler Birliği Derneği`ne katılan Kani Keskin, "Atatürk Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Uzun yıllar Türkiye Kamu Sen`e bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Sağlık Sen sendikasının Balıkesir Şubesinin yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Halende üye olarak sendikal faaliyetlerime devam ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli