Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

ŞMG Lisesi mezunları dernek kuracak

ŞMG Lisesi mezunları dernek kuracak

Bandırma’nın en eski ve köklü lisesi olan Şehit Mehmet Günenç Lisesi(ŞMG) mezunları, dernek kurma çalışmalarını başlattı.

Bandırma’nın en eski ve köklü lisesi olan Şehit Mehmet Günenç Lisesi(ŞMG) mezunları, dernek kurma çalışmalarını başlattı.

Bu kapsamda, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Dr. Selim Panç, Nilgün Kadıoğlu, Erhan Gülşar ve Güven Güven, mezun oldukları okullarını ziyaret ettiler. Mezunlar, okul müdürü Bülent Kandemir ile görüştüler.

Mezunlar adına bir açıklama yapan Dr. Selim Panç, mezun oldukları okulu ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu belirterek, şunları aktardı:

“Okul müdürümüz ile çok yararlı düşünce alışverişinde bulunduk. Buradaki görüşmede ŞMG mezunlarının çok farklı platformlarda bir araya gelerek okul ile ilgili neler yapılabileceği, okula nasıl katkı sunulabileceği konuşuluyor. Ama mezunlar ve okulumuz arasında bir kopukluk olduğu da tartışılmaz bir gerçek. Okul mezunlarımızın okul ile ilgili birçok farklı ve güzel düşünceleri var. Bunların yaşama geçirebilmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket edebilmesi, bütün ŞMG Lisesi mezunlarının aynı çatı altında toplanması için ‘ŞMG LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ’ kurulmasının doğru olacağı düşüncesi benimsendi. Bunun yaşama geçirilmesi için önümüzdeki günlerde geniş katılımlı olarak okul mezunlarının bir araya geleceği bir toplantının yapılması karar altına alındı.”



Anahtar Kelimeler: Lisesi mezunları dernek kuracak
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli