Soba kovasına dökülen küller evi yakıyordu
Kepsut ilçesinde soba kovasından çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangında motosiklet, ilaçlama pompası ve gübre makinesi kullanılamaz hale geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ocak 2019 - Cuma 17:26
Güncelleme: 11 Ocak 2019 17:26
Soba kovasına dökülen küller evi yakıyordu

Kepsut ilçesinde soba kovasından çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangında motosiklet, ilaçlama pompası ve gübre makinesi kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre; Kepsut İlçesi Beyköy´de soba kovasındaki külleri boşaltan Ayşe Filiz, bir süre sonra alevleri fark ederek itfaiyeyi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen Kepsut İtfaiyesi Grup Amirliği ekipleri alevler evi sarmadan yangına müdahale etti. Yangında müştemilatta bulunan motosiklet, ilaçlama pompası ve gübre makinesi kullanılamaz hale gelirken, ev ise yanmaktan son anda kurtarıldı.
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı